Södra Ekkällan, Linköping

Batterigatan 6

Såld
  • 3 rum
  • 105 kvm
  • Bostadsrätt

En chans ni inte får missa, denna underbara lägenhet har allt och lite till!

Välkommen till denna välplanerade och rymliga 3:a på 105 kvm i hjärtat av Södra Ekkällan! Belägen högst upp på våning 4 i hus med hiss, där ni kan avnjuta total avskildhet utan grannar på samma plan. Lägenheten erbjuder öppen panoramautsikt genom fönster i tre väderstreck och två generösa balkonger, varav en inglasad i soligt västerläge.

Läget är exceptionellt, med utsikt över den vackra grönskan som omger den pittoreska dammen, områdets naturliga hjärta. Här bor ni i en av de mest eftertraktade bostäderna i området.

Den välplanerade planlösningen bjuder på dubbla helkaklade duschrum och två rymliga sovrum, båda med direkt tillgång till balkong som fångar morgonsolen. De stora, sociala ytorna är delvis öppna och sammanbinder köket, den rymliga matplatsen och vardagsrummet på ett harmoniskt sätt. Ljuset flödar in genom härliga fönsterpartier och den inglasade balkongen.

Köket imponerar med nymålade snickerier i en stilren grågrön nyans, påkostade materialval som granitbänkskiva och smarta förvaringslösningar med karusellskåp och sockelförvaring. Den moderna maskinparken i rostfritt stål inkluderar kyl och frys i fullhöjd, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll och vägghängd fläktkåpa. Matplatsen intill köket rymmer en stor matgrupp, perfekt för trevliga middagsbjudningar.

Till bostaden hör ett separat förrådsrum, som idag används som groventré och snickarrum, men som kan fungera som extra kontor eller bara förvaringsutrymme. Dessutom finns ett traditionellt förråd i husets gemensamma förrådslänga och eventuell möjlighet att hyra ytterligare ett förråd för en mindre månadskostnad. Med lägenheten följer en parkeringsplats till en separat månadskostnad, det finns även möjlighet till el-laddplats. I grannföreningen kan det även finnas möjlighet till alternativ parkeringsplats i det uppvärmda garaget i husets källarplan. I Södra Parkvillorna bor du i en välskött och ekonomiskt stabil förening med god gemenskap och trivsam grannsämja. Föreningen har en gästlägenhet som kan hyras av föreningens medlemmar för en kostnad om 200kr/dygn. Gästlägenheten är bekvämt belägen i entréplanet på Batterigatan 6.

Södra Ekkällan i Linköping är ett av stadens mest attraktiva bostadsområden, känt för sin harmoniska atmosfär och natursköna omgivningar. Området omges av lummiga parker och grönområden, perfekta för avkopplande promenader. Här finns också närhet till utmärkta kommunikationer, service och bekvämligheter. Skolor, förskolor och fritidsaktiviteter finns på bekvämt avstånd, vilket gör det till ett perfekt område även för barnfamiljer. Alldeles i närheten finns Coop Extra, pizzerior, kvarterskrog samt en sushirestaurang. För den hurtige finns ett stort utbud så som vackra promenad- och löpspår längs med Tinnerbäcken eller i det vackra Tinnerö Eklandsskap samt gymanläggningarna Friskis & Svettis och Nordic Wellness. Dessutom ligger Linköpings stadskärna bara en kort cykeltur eller promenad bort, vilket ger dig tillgång till stadens rika utbud av shopping, kultur och nöjen.

Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad - kontakta oss redan idag för en visning!

Mer om mäklarna