Södra Ekkällan, Linköping

Exercisgränd 1

REDO™
  • 2 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Bo högt upp i huset med magisk utsikt i trivsamma Södra Ekkällan!

Varmt välkomna till denna fantastiska tvåa, högt belägen på våning 5. Bostaden genomsyras av kvalitativa materialval och härligt ljusinsläpp. Bostaden erbjuder en stor balkong i söderläge vänd mot innergården. Ja, listan med fördelar blir lång.

Detta hem erbjuder genomgående parkettgolv i hela bostaden. Till detta har väggarna målats i stilrena ljusa kulörer. Här visar man verkligen vad kvadratsmart innebär då det finns gott om sällskapsytor tack vare öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet har ni direkt access ut till en stor balkong med fantastisk utsikt. I övrigt så har ni en välkomnande hall med förvaring och avhängning, ett sovrum med plats för dubbelsäng och även här bra med förvaring i form av en garderobsvägg med skjutdörrar. Lägenheten har ett rymligt helkaklat badrum med vikbara duschväggar och en tvättavdelning med kombinerad tvätt- och torkmaskin och en arbetsbänk praktiskt placerat ovanför. I detta hem finns ett kök i vitt från Marbodal och på golvet ligger ett parkettgolv i hela lägenheten

I Brf Tinnerbäcks Brunn finns ett gårdshus som rymmer bastu och relax kan ni avrunda era dagar med en ordentlig avkoppling. där ni kan avrunda era dagar med ordentlig avkoppling.

Fastigheten är uppförd 2021 och är belägen på en attraktiv adress i omtyckta Södra Ekkällan. Södra Ekkällan är ett område med många fördelar. Här bor man i ett mycket lugnt och tryggt område beläget mitt emellan City och Eklandskapet med första parkett intill Universitetssjukhuset och Garnisonen. Ett stenkast bort finns välsorterad matbutik, skolor och förskolor och två bra gym (Friskis och Svettis och Nordic Wellness). Trevliga promenadstråk intill närliggande Tinnerbäcken. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Ett boende som passar såväl den äldre som den yngre målgruppen.

Varmt välkommen att bekanta er med er nästa drömbostad!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Södra Ekkällan, Linköping

Exercisgränd 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.