Södra Ekkällan, Linköping

Honnörsgatan 16

  • 4 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 095 000 kr
Månadsavgift: 6 305 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Trivsam fyrarummare i populära och barnvänliga Södra Ekkällan. Välkommen hem!

Välkomna till Honnörsgatan 16 där ni nu har möjligheten att förvärva en välplanerad 4:a fördelat på 85 kvm. Denna lägenhet erbjuder modernitet och komfort, perfekt belägen med närhet till allt och lite till. Parkettgolvet är genomgående i bostaden och de kvalitativa materialvalen erbjuder en genomtänkt känsla.

Stig in i hallen som välkomnar med klinkergolv och plats för att hänga av er ytterkläderna, intill erbjuds även garderobsparti med skjutdörrar för ytterligare förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet löper sömlöst samman med köket i en öppen planlösning där ni rymmer både soffgrupp och matgrupp. Denna yta är perfekt för sociala tillställningar och tid med familj och vänner. Köket från Marbodal är utrustat med kvalitativa vitvaror och även goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Skåpsluckorna i vit färg matchar snyggt med det vita kaklet och den mörka laminatbänkskivan. Via vardagsrummet når ni den inglasade balkongen med läge i väst, perfekt för dig som gillar att njuta av solen. Balkongläget gör även att utrymmet kan nyttjas största delarna av året som ytterligare social yta! Lägenheten erbjuder tre sovrum i varierande storlek där det första sovrummet är perfekt som master bedroom. Här finns utrymme för en större säng och dessutom ett rymligt garderobsparti med skjutdörrar. Andra sovrummet passar utmärkt som barnrum eller gästrum, även här finner ni ett garderobsparti med skjutdörrar för smidig förvaring. Tredje sovrummet rymmer en mindre säng och annat möblemang efter önskemål, perfekt som gästrum kombinerat med hemmakontor.

Lägenheten förser med två badrum, ena badrummet är utrustat med dusch, handfat, kommod, wc, tvättmaskin, torktumlare och goda förvaringsutrymmen. Andra badrummet är utrustat med dusch, wc och handfat med kommod. Båda är helkaklade i vitt och svart, modernt och bekymmersfritt.

BRF Tinnerbäcks Vy är en förening med engagerad styrelse och trevliga gemensamma utrymmen. Som medlem får du möjligheten att nyttja den gemensamma takterrassen, bastu och relaxavdelning, övernattningslägenhet och rymligt cykelförråd. Föreningen tillhandahåller även garageparkeringar och utomhusparkeringar för sina medlemmar. Södra Ekkällan är ett väletablerat område med närhet till allt och lite till. Ett stenkast från bostaden finner du skolor, förskolor, mataffär, gym och restauranger. En kort promenad bort når du vackra promenadstråk vid både Tinnerbäcken och Tinnerö Eklandskap, området har även närhet till såväl Linköpings centrum, Universitetssjukhuset som Garnisonen och det finns goda cykelvägar och busskommunikationer.

Missa inte chansen att förvärva denna bostad, varmt välkomna på visning!

Boka visning

  • Bokad visning, anmälan krävs. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Södra Ekkällan, Linköping

Honnörsgatan 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.