Södra Ekkällan, Linköping

Exercisgränd 1

  • 2 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 795 000 kr
Månadsavgift: 3 108 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ljus, modern och social tvåa med härlig balkong högt upp i huset

Med ett attraktivt och högt läge på Exercisgränd i en nyproducerad fastighet finner du denna trivsamma tvårummare om 38 välplanerade kvadratmeter med en stor och härlig balkong, moderna ytskikt, sociala ytor samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp samt högt i tak som skapar en härlig rymd.

Rummen disponeras enligt ett stilrent kök med köksluckor i vitt, laminatbänkskiva som delvis även fungerar som stänkskydd samt bra arbetsytor. Totalt ett harmoniskt sovrum med goda förvaringsmöjligheter och plats för säng. Socialt vardagsrum som rymmer plats för soffgrupp samt separat del för matbord. Tillhörande finner ni även ett helkaklat och modernt duschrum utrustat med dusch, toalett samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Väl tilltagen hall med förvaringsmöjligheter. Tillhörande bostaden finns en härlig balkong som nås via vardagsrummet.

Södra Ekkällan är ett eftertraktat område som stoltserar med ett attraktivt läge. Här bor ni mitt emellan stadspulsen och naturen, med 5 minuters cykelavstånd till till city och det vidsträckta naturreservatet Tinnerö Eklandskap alldeles intill. På några minuters promenad från porten når ni en välsorterad matbutik, förskola, restauranger samt gym. Bara ett stenkast bort ligger Universitetssjukhuset, Hälsouniversitetet samt Garnisonsområdet och inom cirka 10 minuters cykelavstånd når ni Campus Valla, Linköping Science Park och SAAB. Området erbjuder goda busskommunikationer som tar er till Resecentrum samt till Norrköping för den som pendlar.

Varmt välkommen att bekanta er med er nästa drömbostad!

Boka visning

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Södra Ekkällan, Linköping

Exercisgränd 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.