Övre Vasastaden, Linköping

Slöjdgatan 4

Såld
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren tvåa belägen i attraktiva Övre Vasastaden!

Nu finns chansen att bli ägare till denna lägenhet som fortfarande är i nyskick. Lägenheten erbjuder en boyta om 63 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök med ett härligt ljusflöde, insynsskyddat läge, stilrena materialval samt generös takhöjd. Det märks att man lagt ner mycket tid och omsorg vid planeringen av den här bostaden.

I den stora och välplanerade hallen i denna lägenhet finns goda avhängningsmöjligheter, säkerhetsdörr, klinkergolv och gott om plats för jackor och skor. Vidare har vi ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum som bjuder på härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp. Det sociala och moderna köket från Ballingslöv med bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i granit, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort och inbjudande sovrum med rymliga garderober. Badrummet är helkaklat, stort och smakfullt inrett med dusch, toalett, golvvärme, kommod, tvättmaskin samt torktumlare. Påkostade fönsterbrädor i granit finns genomgående i lägenheten.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor balkong med insynsskyddat läge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner med sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder plats för bord och loungedel.

Bostaden tillhör föreningen Brf Vasaparken som bildades 2018 och består idag av totalt 31 st lägenheter. Föreningen som har en stabil ekonomi tillhandahåller även sina medlemmar bl.a. en vacker och lugn innergård med grillplats, gym, källarförråd samt cykelförråd. I månadsavgiften ingår bredband, tv, vatten, värme och källarförråd.

Övre Vasastaden är en populär och lugn stadsdel som erbjuder närhet till bra restauranger, en välsorterad matbutik, frisör samt gym i området. Stadskärnan med dess rikliga utbud av shopping och aktiviteter når ni med cirka 10 minuters promenadavstånd. Resecentrum samt fjärrbussterminalen ligger i närhet till bostaden och har goda pendlingsmöjligheter för den som önskar. I området finner ni även ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. Vårdcentral finns även i området. Goda kommunikationer från bostaden via buss, gång eller cykel till övriga delar av staden.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna