Övre Vasastaden, LINKÖPING

Timmermansgatan 1B

REDO™
  • 3 rum
  • 71,5 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk 3:a med dubbla balkonger / Övre vasastan

På fjärde våningen ligger denna, otroligt fina trea med genomgående hög standard. Bostaden ligger i populära Övre Vasastaden med närhet till Universitetet, Resecentrum, city och grönområde.

Bostaden stoltserar med två balkonger. Här kan ni njuta av solens strålar hela dagen med förmiddagssol på ena sidan och eftermiddags- och kvällssol på den andra.
Hela lägenheten har fint ljusinsläpp, ljusa släta väggar och fint parkettgolv. Köksdelen är praktiskt och stilren. Vit skåpsinredning från Ballingslöv med svart granitskiva och vitt kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, inbyggd micro, induktionshäll, ugn samt fläkt.

Takhöjden är 2,60 vilket ger en härlig rymd och trivsam känsla. Från kök och vardagsrummet finns utgång till den mindre balkongen som vetter mot torget i västerläge. Den stora balkongen nås från Master bedroom (idag tvrum) och vetter mot den lunga innergården med skön förmiddagssol.
Badrummet är stilrent med klassiska och tidlösa färgval. Dusch med glasdörrar, wc, handfat med kommod samt handdukstork. Här finns både tvättmaskin och torktumlare.

Fastigheten är modernt byggd och helt nyproducerad år 2015/2016. Här erbjuds många bekvämligheter som exempelvis garage, förråd samt tvättstuga i källaren.

Perfekt för dig som söker en behaglig och modern boendelösning i ett attraktivt område. Bostaden är belägen i populära Övre Vasastaden med närhet till Resecentrum, City, Universitetet, Medicinska Fakulteten och Grönområde. Du har även nära att ta dig ut till handelsområdet Tornby och vidare ut på E4:an

Övre Vasastan är en populär stadsdel med en skön stämning och rörelse, kort och gott, allt man kan tänka sig. Här erbjuds många bekvämligheter som exempelvis en välsorterad matbutik, omtyckta restauranger, gym, frisörsalong, vårdcentral m.m

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Övre Vasastaden, LINKÖPING

Timmermansgatan 1B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.