Lambohov/Mjärdevi, Linköping

Storskiftesgatan 47

Såld
  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Marktvåa med radhuskänsla

Med ett lugnt och bekvämt läge på markplan välkomnas vi av denna ljusa och välplanerade bostad med uteplats i söderläge och en mysig trädgård med odlingsmöjligheter. Tomten vetter mot en lugn innergård och omsluts av en fint uppvuxen häck som ger ett bra insynsskydd. Här garanteras många sköna soldagar och grillkvällar!

Invändigt möts vi av en välkomnande entréhall med plats för ytterkläder, ljust och modernt kök, luftigt vardagsrum med utgång till uteplats, helkaklat badrum från 2019 med dusch och tvättdel, sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng samt en praktisk klädkammare med fönster som vid behov kan nyttjas som ett extra rum.

Stor och välskött HSB-förening med god grannsämja och välskötta innergårdar. I månadsavgiften om 5 323 kr ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Till lägenheten hör ett förråd om ca 6 kvm, beläget strax intill lägenheten och det finns också möjlighet att hyra garageplats för 350 kr/mån.

I närområdet finns fina promenadstråk, livsmedelsaffär, skola, förskola, universitet, golfbana och Mjärdevi Science Park. Bra bussförbindelser samt cykelavstånd till city på fina cykelbanor.

Anmäl ditt intresse redan idag!

Mer om mäklarna