Kanberget, Linköping

Tränggatan 9

REDO™
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Drömmig trea i anrika Kanberget och Tränggatan 9!

Charmig trea i attraktiva Kanberget och Tränggatan 9. Med sin lugna och harmoniska atmosfär och omgiven av grönska, erbjuder denna lägenhet en unik oas mitt i stadens puls.

Vi är stolta över att kunna erbjuda denna charmiga trea belägen i det anrika Kanberget på Tränggatan 9. Med sin lugna och harmoniska atmosfär och omgiven av grönska, erbjuder denna lägenhet en unik oas mitt i stadens livliga atmosfär. Med sina rymliga rum, vacker omgivning och närhet till bekvämligheter är det en perfekt plats för den som söker en fridfull och trivsam boendemiljö.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en välplanerad och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och säkerhetsdörr. Vidare finns kök, vardagsrum, duschrum och två harmoniska och rogivande sovrum med delvis platsbyggda garderober samt plats för säng. Köket från Ikea är stilrent, modernt och härligt med gråa skåpluckor och plats för matbord och stolar. Det härliga och trevliga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och generös takhöjd. I duschrummet finns toalett, dusch, handfat och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Balkongen som nås via köket bjuder på härlig kvällssol. Sammanfattningsvis ligger denna lägenhet i en familjär förening med egen, privat trädgård som kan nyttjas av de boende. Detta förmedlar en känsla av att bo i hus.

Närområdet är mycket charmigt och lugnt. Kanberget är en centralt belägen stadsdel som karaktäriseras av gamla, stilfulla byggnader från början av 1900-talet. Området präglas av sin lugna och harmoniska atmosfär och är omgivet av grönska i form av parkliknande miljöer, vilket skapar en avkopplande känsla mitt i stadens puls. Du har bekvämt gångavstånd till restauranger, kaféer, butiker och andra nödvändiga bekvämligheter. Härifrån tar man sig in till innerstaden på fem minuters promenad. På bekvämt avstånd ligger Linköpings Trädgårdsförening och Universitetssjukhuset. Med cykel tar man sig till Universitetet på 15 minuter. Det finns också bra kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafik i närheten, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Närhet finns även till Tinnerö Eklandskap för den som gillar att vistas i naturen.

Varmt välkommen på visning av denna underbara pärla!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kanberget, Linköping

Tränggatan 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.