Kanberget, Linköping

Karl Dahlgrensgatan 7

Såld
  • 2 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Fenomenalt fin tvåa högst upp omgiven av lugn och grönska

På en attraktiv adress på centrala Kanberget erbjuder vi nu en mycket sällsynt chans att förvärva en tvåa högst upp i huset med ett renodlat drömläge!

Den här bostaden är disponerad på 70 kvadrat där ytorna planerats optimalt. Köket är ett av lägenhetens främsta glädjeämnen då det nyligen renoverats till absolut toppskick. Här erbjuds ett modernt och påkostat kök med bänkskiva i granitsten och full maskinell utrustning. Vardagsrummet är väl tilltaget med goda ytor för socialt umgänge. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Här intill finns en gigantisk klädkammare med fantastisk förvaringskapacitet. Badrummet är fräscht och väl omhändertaget och utrustat med bl.a. tvättmaskin. Balkongen vetter ut mot den fina, grönskande innergården och bjuder på en fantastisk vy ut över de lummiga omgivningarna och det fina Gamla Vattentornet i förgrunden.

HSB Brf Kanberget är en trevlig och välskött förening med en härlig gemenskap och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller övernattningslägenhet, grillplats, en trevlig innergård och tvättstuga.

Detta idylliska och lummiga område i Kanberget är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo attraktivt, lugnt och centralt. Här har du nära till allt vardagen kräver, vackra grönområden, bra kommunikationer, restauranger och caféer.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen!

Mer om mäklarna