Kanberget, Linköping

Tränggatan 19

REDO™
  • 2 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 995 000 kr
Månadsavgift: 5 210 kr/mån

Vindslägenhet belägen lummiga Kanberget

Välkommen till en mysig vindslägenhet med bra planlösning, hög materiell standard och generös takhöjd. En luftig och charmig. lägenhet belägen på attraktiv adress på Tränggatan, nära allt man kan önska sig!

Väl inne i lägenheten möts vi först av en stor och välplanerad hall, lite längre in finner vi ett ljust och stilrent kök med bra förvaringsmöjligheter samt kyl och frys, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten ett stort vardagsrum med plats för matbord samt soffa, härifrån har man direkt utgång till bostadens balkong. Det stora sovrummet erbjuder plats för säng och separat klädkammare. Duschrummet är fräscht och är utrustat med dusch, toalett och kommod.

Brf Enigheten 16 är en trevlig, välskött och stabil förening med en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga och en trevlig innergård med tillhörande uteplats.

I hjärtat av Kanberget bor du attraktivt, lugnt och mycket centralt med närhet till bland annat matbutik, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, restauranger och butiker. Trädgårdsföreningen ligger runt knuten, Linköpings innerstad en promenad bort och Stångån ligger en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske snabbt. Varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Kanberget, Linköping

Tränggatan 19

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.