Johannelund, Linköping

Skogslyckegatan 66

REDO™
  • 2 rum
  • 54,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 495 000 kr
Månadsavgift: 2 988 kr/mån

Högst upp med bra balkongläge

Med ett lugnt och naturnära läge hittar du denna omhändertagna och charmiga 60-talspärla. Här erbjuds en genomgående smakfull interiör med parkettgolv, modernt kök och ett helkaklat stambytt badrum. Från det stora vardagsrummet nås en mysig balkong med förmiddagssol som vetter mot skogsparti. Utanför kök och sovrum finns en stor lummig innergård, perfekt för avkoppling efter en stressig dag.

Mycket stabil och ekonomiskt välmående förening med låg månadsavgift och en belåningsgrad på endast 750 kr/kvm. Föreningen består av 182 st lägenheter, har välskötta fastigheter och en engagerad styrelse. Som boende i föreningen har du tillgång till bland annat bastu, gym, hobbyrum och tvättstugor. Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats till en förmånlig kostnad.

Övre Johannelund ett idylliskt område där lugnet möter närheten till stadens bekvämligheter. Här bor du på en återvändsgata i ett högt och naturskönt läge, omgiven av grönskande skogsdungar som skapar en avkopplande atmosfär. På bara några minuters promenad når du Johannelund centrum med allt du behöver i vardagen - en välsorterad matbutik, mysigt bageri, pizzeria, apotek och frisör.

Med goda bussförbindelser och korta cykelavstånd gör att du når city på bara ca 10 minuter. För studenten ligger både Campus US och Campus Valla inom bekvämt avstånd, och naturälskaren har Stångån med badplats och beachvolleybollplaner nära till hands. Perfekt för dig som söker en harmonisk tillvaro med närhet till allt!

Välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Johannelund, Linköping

Skogslyckegatan 66

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.