Johannelund, Linköping

Munkhagsgatan 90

  • 2 rum
  • 52,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 550 000 kr
Månadsavgift: 3 134 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ljus och trivsam tvåa i mycket välskött förening!

Vi har nöjet att presentera en mycket trivsam tvåa i en av stans bästa föreningar. Bostaden är belägen två trappor upp i ett trivsamt hus. Här erbjuds ett bekvämt boende på 52,5 välplanerade kvadratmeter. Bostaden inrymmer en rymlig hall med avhängning i form av nyare garderober. ett stilrent platsbyggt kök från 2022 med fina materialval, ett väl tilltaget sovrum, vardagsrum med goda sällskapsytor med gott om förvaring och ett nyrenoverat helkaklat och lyxigt duschrum från 2023 med golvvärme och takdusch. Härlig balkong med morgon samt förmiddagssol.

Bostaden präglas av ljusa, tilltalande ytskikt, stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus och generösa ytor. En bostad som lämpar sig väl för såväl den yngre som den äldre målgruppen.

Bostaden ingår i föreningen Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och gym. I månadsavgiften om 3 134 kronor ingår värme, bredband, vatten, tv och källarförråd.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda, perfekt för dig som söker kombinationen av en äldre lägenhet och en oslagbar boendemiljö! I området Johannelund tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller genom promenad. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker.

Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske snabbt om så önskas. Varmt välkommen på visning

Boka visning

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Johannelund, Linköping

Munkhagsgatan 90

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.