Johannelund, Linköping

Munkhagsgatan 102

REDO™
  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Drömlägenhet med renoverade ytskikt och stora ljusinflöden!

Varmt välkomna till Munkhagsgatan och denna otroligt smakfulla bostad av högsta klass. Hela lägenheten är smakfullt renoverad och erbjuder ett boende med hög trivselfaktor och en slående känsla från första ögonblicket. Ni möts av en rymlig, inbjudande hall med vackert golv och goda förvaringsmöjligheter. Från hallen får man direkt kontakt med vardagsrummet som länkar samman kök och vardagsrum. Ljuset flödar in från två håll i bostaden och skapar en tilltalande atmosfär och sann hemkänsla.

Här har ingenting lämnats åt slumpen, ett välplanerat kök i smakfullt utförande ger upphov till sann matlagningsglädje och umgänge. Vardagsrummet är socialt utformat och har utgång till en mysig balkong som vetter mot en lugn innergård. Det finns två rymliga sovrum och ett fräscht nyrenoverat duschrum med tvättmaskin samt duschväggar i industriglas. Hela lägenheten genomsyras av kvalitet i form av enhetliga golv, härligt ljusinflöde och renoverade ytskikt.

Bostaden ingår i föreningen Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och gym. I månadsavgiften om XX kronor ingår värme, bredband, vatten, tv och två förråd.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som söker kombinationen av en äldre lägenhet och en oslagbar boendemiljö! I området Johannelund tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller genom promenad. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker.

Varmt välkommen att kontakta mäklare för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Johannelund, Linköping

Munkhagsgatan 102

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.