Johannelund, Linköping

Munkhagsgatan 110B

REDO™
  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Drömlägenhet med enorm trivselkänsla

Trivsam lägenhet belägen högst upp i huset med en härlig balkong, fräscha ytskikt och stora sociala ytor. Välkommen hem!

Det är med största nöje som vi nu kan presentera en drömmig trea belägen på tredje våningen i ett av husen i Johannelund alldeles i närheten till Stångån. Här erbjuds en lägenhet i toppskick med enorm trivselkänsla och stilfull interiör.

Lägenheten är smakfullt inredd med sobra kulörer och harmoniska toner. Redan i hallen möts man av det härliga ljusinsläppet från två håll som skapar rymd och en luftig känsla. Den vackra genomgående enstavsparketten i rustik ek ger bostaden en exklusiv och enhetlig känsla. Tilltalande atmosfär för såväl avkoppling som umgänge med stora sällskap. Köket som renoverades år 2022 är i genomgående ljus färgskala och består av kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsmikro, ugn, fläkt och spishäll. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare som döljs fint bakom ett av skåpen. Låt er tilltalas av bostadens härliga balkong som med sina ytor och höga läge utgör pricken över i:et. Från såväl balkongen som från samtliga fönster har ni en underbar utsikt över området. Totalt två rymliga sovrum utan insyn och med gott om förvaringsmöjligheter. Det rymliga duschrummet som renoverades år 2022 är helkaklat och har duschvägg, takdusch, handfat och kommod. I taket sitter en Led-Plafond med en integrerad bluetooth-högtalare. Den styr du enkelt via mobilen och kan spela valfri musik samt växla mellan olika ljuslägen. I anslutning till entréhallen finns en separat större walk in closet.

Till skillnad från standardmåtten i föreningen så har man här breddat innerdörrshålen och satt in mycket massiva och ljuddämpande innerdörrar.

Bostaden ingår i föreningen Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och gym. I månadsavgiften ingår värme, bredband, vatten, kabel-tv och förråd.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som söker kombinationen av en nyrenoverad lägenhet och en oslagbar boendemiljö! I området Johannelund tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller genom promenad. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker.

Missa inte chansen att flytta in i denna fingertoppsrenoverade lägenhet. Tillträde kan ske omgående!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Johannelund, Linköping

Munkhagsgatan 110B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.