Hejdegården, Linköping

Ymergatan 4C

  • 2 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 595 000 kr
Månadsavgift: 3 658 kr/mån

46 optimalt disponerade kvadrat i citybelägna och populära Hejdegården.

Välkomna till Ymergatan 4C i centralt belägna Hejdegården. Denna lägenhet ligger med ett optimalt läge med gångavstånd till city och dess stora utbud men samtidigt nära Stångån med dess vackra promenadstråk.

Bostaden är i genomgående fint skick med välplanerade kvadratmeter. Här erbjuds ni ett rymligt kök med en matplats i det vackra burspråket, ett stort och luftigt vardagsrum, ett rymligt sovrum samt ett helkaklat duschrum med tvättmaskin. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen som vetter mot bakgården med sydost läge och erbjuder sol från morgon och till tidig eftermiddag.

Här bor man i en stabil och ekonomiskt solid förening med välskötta fastigheter och låg belåning. I månadsavgiften på 3 656 kr ingår värme, vatten och kabel-tv och för ett obligatoriskt tillägg om 100 k / mån får du bredband på 1000 mbit/s. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som söker en väldisponerad bostad med låg boendekostnad och ett citynära läge med goda busskommunikationer och cykelförbindelser till Universitet, Mjärdevi Sciencepark mm. Till Saab, Medicinska fakulteten och Universitetssjukhuset tar ni er smidigt på cykel eller en promenad om ca 10-15 min.

Möjlighet till snabb inflyttning finns om så önskas.

Varmt välkommen!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hejdegården, Linköping

Ymergatan 4C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.