Hejdegården, Linköping

Nattstuvugatan 15

Såld
  • 3 rum
  • 91,3 kvm
  • Bostadsrätt

Kvalitativt boende med högt gavelläge och härlig utsikt!

Nu erbjuds ett perfekt tillfälle att förvärva en av de eftertraktade lägenheterna i Brf Hejdegården Södra. Här bor man med hög livskvalitet och bekvämlighet i fastighet uppförd 2008 med hiss, garage och ett toppenläge intill Stångån och närhet till city.

Bostaden är mycket ljus och luftig med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rejäla sovrum och helkaklat badrum med tvättdel. Stor härlig balkong som sträcker sig utmed bostadens nordöstra hörn. Ena balkongpartiet, om ca 16 kvm, är inglasat och kan nyttjas större delen av året. Från balkongen har man en magnifik utsikt där man kan följa årstidernas skiftningar. Det höga läget med de vackra vyerna bidrar till en hög trivselfaktor.

Mycket välskött förening med stabil ekonomi och bra underhållsplan. Via hissen nås garage där det finns lediga platser för 650 kr/mån. Även laddplatser finns att tillgå för dig med elbil. I övrigt finns en gemensam tvättstuga, hobbyrum och en övernattningslägenhet.

Här bor du med Stångån och dess intilliggande grönområden som närmsta granne. Ett stenkast bort ligger Tannefors slussar. Till Linköpings innerstad tar du dig med buss på 5-10 minuter och cykel på 10 minuter. Ett tillfälle att ta vara på, anmäl ditt intresse redan idag!

Mer om mäklarna