Haninge/Vidingsjö, Linköping

Aftongatan 146

Såld
  • 2 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

Tvåa med stor inglasad balkong i Haninge!

Ta chansen och fixa ditt drömboende i denna tvåa med stor inglasad balkong i söderläge!

Välkommen till denna rymliga tvåa på Aftongatan 146 i det eftertraktade området Haninge, Linköping. Lägenheten har ett utmärkt läge med närhet till naturen och erbjuder en fantastisk möjlighet för den som vill sätta sin egen prägel genom renovering. Det härliga ljusinsläppet från två håll gör att lägenheten känns ljus och rymlig. Ytterligare plus är att det finns en rymlig hiss.

Från vardagsrummet når du en stor inglasad balkong i söderläge som vetter mot skogen. Här kan du njuta av naturen året runt i en skyddad och avkopplande miljö. Vardagsrummet är rymligt med parkettgolv och gott om plats för både soffgrupp och matplats. Sovrummet är rymligt, här finns inbyggda garderober som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Det anpassade köket har höj- och sänkbara arbetsytor, vilket gör det idealiskt för olika behov och användningsområden.
Badrummet är stort och utrustat med toalett, tvättmaskin, torkskåp och ett handfat i originalutförande. Det erbjuder gott om utrymme och möjligheter till modernisering. Hallen har flera garderober som ger bra förvaring direkt vid entrén, och den stora klädkammaren med fönster ger ytterligare förvaringsutrymme. Den kan även användas som ett mindre arbetsrum eller förråd.

Lägenheten har tidigare använts som anpassat boende. Här finns stora möjligheter att skapa ett modernt och funktionellt hem i ett naturnära och lugnt område.

HSB Haninge omfattar ca 150 bostäder på Aftongatan i Linköping och är en mycket välskött förening med bra ekonomi.
Området är lummigt, barnvänligt och trevligt. Det i finns en innebandyrink, fotbollsmål, pulkabacke, flera fina lekplatser med goda klättringsmöjligheter, gungor och sandlådor för barn i alla åldrar att ha kul i! Området har begränsad fordonstrafik, vilket gör att dina barn kan känna sig trygga.

Granne med området ligger Vidingsjö Motionscentrum med motionsspår, utegrillar och boulebana. Vidingsjöskogens och Ullstämmaskogens naturreservat ligger i närheten.

Det är 5 km till city. Bussförbindelserna är goda - hållplatsen heter Strågatan. Bra cykelvägar till både Ekholmen och Linköping City.

Välkommen på visning

Mer om mäklarna