Hagaberg, Linköping

Kompanigatan 70

Såld
  • 3 rum
  • 97,5 kvm
  • Bostadsrätt

Unik trerummare i Hagaberg med härligt ljusinsläpp

Välkommen till attraktiva Hagaberg och denna stilrena lägenhet på 97,5 kvadratmeter där inget lämnats åt slumpen. Bostaden är belägen på våning 4 i ett hus med hiss. Ett kvalitativt boende med genomgående snygga materialval och fina ytskikt. Stor balkong i soligt läge med vy mot härligt skogsområde. Här kan du bara flytta in och trivas direkt.

Modern interiör med ekparkett i samtliga rum samspelar fint mot sobra färgtoner på väggarna. Härligt ljusinsläpp genom stora fönster och balkongdörr. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger generösa sociala ytor att samla familj och vänner. Välutrustat kök från med gott om arbetsytor och förvaring i både skåp och utdragslådor. Bostaden erbjuder två stora helkaklade toaletter varav ett med separat tvättavdelning som inkluderar tvättmaskin, torktumlare, överskåp och arbetsbänk. Det andra utrymmet disponeras om ett badkar samt toalett. Vidare finns två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Planlösningen går att göra om för att få in ett ytterligare sovrum om så önskas. Gott om förvaring finns i separat klädkammare som nås via det ena sovrummet.

Tillhörande finner man inte bara en utan två stora balkonger, varav ena bjuder på sol hela eftermiddagen samt kvällen. Den största balkongen är inglasad med vyer mot Tinnerö och den lugna innergården. Den andra balkongen nås via ett av sovrummen och har inbjudande morgonsol, perfekt för den som vill njuta av sin frukost ute på balkongen under vår samt sommar.

I föreningen har man även ett övernattningsrum som kan erbjudas till ens nära och kära mot en mindre summa. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar parkeringsplatser, en härlig innergård med tillgång till utemöbler samt en tvättstuga. Till lägenheten hör även ett större förråd beläget i källaren. Föreningen är välskött och har mycket bra ekonomi. I avgiften ingår värme samt vatten.

Husen är byggda kring en lugn och lummig innergård med gott om plats för social samvaro. Ett lugnt och naturnära område med promenadavstånd till centrum, Gamla Linköping, Tinnerö eklandskap och Vallaskogen. I närheten finns goda kommunikationer, välsorterad livsmedelsbutik, flertalet restauranger, förskola och skola (årskurs 1-6), äldreboende, gym och blomsteraffär. Gångavstånd till Universitetssjukhuset.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Denna bostad vill ni verkligen inte missa. Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna