Hagaberg, Linköping

Kompanigatan 10

Såld
  • 4 rum
  • 101 kvm
  • Bostadsrätt

Unik fyrarummare i Hagaberg med härligt ljusinsläpp

Välkommen till attraktiva Hagaberg och denna stilrena gavellägenhet på 101 kvadratmeter där inget lämnats åt slumpen. Bostaden är belägen på våning 4 i ett hus med hiss. Ett kvalitativt boende med genomgående snygga materialval och fina ytskikt. Stor balkong i soligt läge med vy mot härligt skogsområde. Här kan du bara flytta in och trivas direkt.

Modern interiör med ekparkett i samtliga rum samspelar fint mot sobra färgtoner på väggarna. Härligt ljusinsläpp genom stora fönster och balkongdörr. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger generösa sociala ytor att samla familj och vänner. Välutrustat kök från med gott om arbetsytor och förvaring i både skåp och utdragslådor. Bostaden erbjuder två stora helkaklade toaletter varav ett med separat tvättavdelning som inkluderar tvättmaskin, torktumlare, överskåp och arbetsbänk. Det andra utrymmet disponeras om ett badkar samt toalett. Vidare finns tre rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Ytterligare förvaring finns i separat klädkammare/förråd. Till lägenheten följer även ett rymligt källarförråd i anslutning till hiss.

Brf Majoren är en stabil förening med god ekonomi. I avgiften ingår värme och vatten. Varje lägenhet har rätt att hyra minst en bilplats. I föreningen finns ett övernattningsrum som är utrustat med pentry, wc/dusch och ett sovrum. I källaren finns även cykelrum, bastu, hobbyrum och torkrum.

För dig som värdesätter närhet till bekvämligheter och snabb tillgång till allt du behöver så erbjuder denna bostad en perfekt balans. Trots sitt idylliska läge i närheten till härliga grönområden såsom Tinnerö eklandskap och Vallaskogen så är det gång-/cykelavstånd till välsorterade livsmedelsbutiker, flertalet restauranger, förskola, äldreboende, gym, aktivitetspark, blomsteraffär och Universitetssjukhuset. Här kan du leva i harmoni med naturen samtidigt som du behåller närheten till det praktiska i vardagen.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning av denna pärla!

Mer om mäklarna