Hagaberg, Linköping

Kompanigatan 60

Såld
  • 3 rum
  • 97,5 kvm
  • Bostadsrätt

Stor trerummare med högt och naturnära läge

Attraktivt gavelläge med dubbla inglasade balkonger och underbara vyer mot naturreservat. Lägenheten disponeras idag som en 3:a men kan med enkla medel göras om till en 4:a - se alternativ planlösning! Interiört väntar genomgående öppna ytor, stora rum, ett ljust och stilrent kök, genomgående ekparkettgolv samt två helkaklade badrum med dusch, varav det ena med tvättdel. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

I Hagaberg bor du i en stadsnära miljö med närhet till fantastiska grönområden som Tinnerö Eklandskap och Vallaskogen. Området är lugnt och naturnära, med gångavstånd till centrum och Gamla Linköping. Här finns goda kommunikationer, skolor, livsmedelsbutiker, restauranger, barnomsorg, äldreboende, gym, frisör, bageri och blomsteraffär. Dessutom ligger Universitetssjukhuset i närheten.

Föreningen är välskött och har en mycket god ekonomi. Det finns gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd samt en gemensamhetslokal/övernattningslägenhet. På den trevliga innergården, som vetter mot det härliga eklandskapet, finns även en miljöstation och en stor grill som medlemmarna kan använda.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna