Hagaberg, Linköping

Kompanigatan 68

Såld
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Oslagbar trea med dubbla balkonger/ Hagaberg

Välkommen till denna otroligt tilltalande trea på belägen på vån 4, med bekväm hiss från markplan. Lägenheten är mycket ljus och välplanerad, med två rymliga sovrum och gott om förvaringsutrymmen. Det stora vardagsrummet har ett härligt ljusflöde och leder ut till en underbar inglasad balkong i soligt västerläge, vänd mot den lugna innergården. Ett av sovrummen har dessutom en egen balkong, där förmiddagssolen kan avnjutas. Köket är smakfullt inrett i vitt och badrummet är helkaklat, utrustat med både tvättmaskin och torktumlare.

I Hagaberg bor du i en stadsnära miljö med närhet till fantastiska grönområden som Eklandskapet och Vallaskogen. Området är lugnt och naturnära, med gångavstånd till centrum och Gamla Linköping. Här finns goda kommunikationer, skolor, livsmedelsbutiker, restauranger, barnomsorg, äldreboende, gym, frisör, bageri och blomsteraffär. Dessutom ligger Universitetssjukhuset i närheten.

Föreningen är välskött och har en mycket god ekonomi. Till lägenheten hör även ett större förråd beläget i källaren. Det finns gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd samt en gemensamhetslokal/övernattningslägenhet. På den trevliga innergården, som vetter mot det härliga eklandskapet, finns även en miljöstation och en stor grill som medlemmarna kan använda.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna