Hagaberg, Linköping

Kompanigatan 66

Såld
  • 4 rum
  • 103,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus markplansfyra med både uteplats och balkong!

Bo nära naturen med gångavstånd till sta´n!

Välkommen till denna fantastiska fyrarumslägenhet i markplan, belägen på Kompanigatan 66. Denna ljusa och öppna bostad erbjuder både en stenlagd uteplats i söderläge och en balkong, perfekt för dig som uppskattar utomhusliv och avkoppling.

Interiören är ljus och luftig med ett genomgående ljusinsläpp som skapar en trivsam atmosfär. Köket är ett modernt Härjedalskök som uppgraderades 2023 med nya vita skåpluckor och toppmoderna vitvaror, inklusive mikrovågsugn, varmluftsugn, induktionshäll, fläkt, diskmaskin samt två kyl/frysar. Den nyligen slipade ekparketten i hela lägenheten ger en elegant och enhetlig känsla, och de ljusa väggarna förstärker den rymliga känslan.

Lägenheten har ett matrum som enkelt kan göras om till ett extra sovrum vid behov, samt ytterligare två sovrum av bra storlek, perfekta för familjen eller som hemmakontor. Badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare, och för extra bekvämlighet finns även ett separat duschrum.

Den stenlagda uteplatsen i söderläge är idealisk för soliga dagar och grillkvällar, medan balkongen erbjuder ytterligare en plats för avkoppling eller odling av växter. Lägenheten har dessutom ett bra läge i området med närhet till alla nödvändiga bekvämligheter och transportmöjligheter. I föreningen har ni även ett övernattningsrum som ni kan erbjuda till nära och kära mot en mindre summa. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar parkeringsplatser, en härlig innergård med tillgång till utemöbler samt en tvättstuga. Till lägenheten hör även ett större förråd beläget i källaren på Kompanigatan 68. Föreningen är välskött och har mycket bra ekonomi. I avgiften ingår värme samt vatten.

Husen är byggda kring en lugn och lummig innergård med gott om plats för social samvaro. Ett lugnt och naturnära område med promenadavstånd till centrum, Gamla Linköping, Tinnerö eklandskap och Vallaskogen. I närheten finns goda kommunikationer, välsorterad livsmedelsbutik, flertalet restauranger, förskola och skola (årskurs 1-6), äldreboende, gym och blomsteraffär. Gångavstånd till Universitetssjukhuset.

Missa inte chansen att förvärva denna ljusa och moderna fyrarummare med utmärkta utomhusytor och ett härligt läge!

Mer om mäklarna