Hagaberg, Linköping

Kompanigatan 68

REDO™
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 750 000 kr
Månadsavgift: 5 488 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Unik hörntrea i Hagaberg belägen högst upp i huset med dubbla terrasser

Med ett attraktivt läge i Hagaberg på Kompanigatan 68 finner du denna stilrena och charmiga hörntrea om 77 kvadratmeter med två terrasser varav den ena med vyer över den lummiga innergården, och en med utsikt mot området. Här finner man två sovrum, ett stort duschrum såväl som en välplanerad och social planlösning med öppna ytor. Bostaden har genomgående planlösning med stort ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är belägen högst upp i ett hus med hiss.

Rummen disponeras enligt ett kök som erbjuder bra arbetsytor och rymlig del för matplats. Två harmoniska sovrum utrustade med goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober. Det sociala vardagsrummet bjuder på stora ytor, direkt utgång till den ena balkongen samt stora ljuspartier som inger härligt ljus. Här finner ni även ett helkaklat duschrum utrustat med handduksvärmare, toalett, dusch, tvättmaskin, torktumlare samt förvaringsskåp. Tillhörande lägenheten finns inte bara en utan två, terrasser, med magiska vyer.

I föreningen har ni även ett övernattningsrum som ni kan erbjuda till nära och kära mot en mindre summa. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar parkeringsplatser, en härlig innergård med tillgång till utemöbler samt en tvättstuga. Till lägenheten hör även ett större förråd beläget i källaren. Föreningen är välskött och har mycket bra ekonomi. I avgiften ingår värme samt vatten.

Husen är byggda kring en lugn och lummig innergård med gott om plats för social samvaro. Ett lugnt och naturnära område med promenadavstånd till centrum, Gamla Linköping, Tinnerö eklandskap och Vallaskogen. I närheten finns goda kommunikationer, välsorterad livsmedelsbutik, flertalet restauranger, förskola och skola (årskurs 1-6), äldreboende, gym och blomsteraffär. Gångavstånd till Universitetssjukhuset.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Denna bostad vill ni verkligen inte missa. Varmt välkomna på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hagaberg, Linköping

Kompanigatan 68

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.