Gottfridsberg, Linköping

Stenbrötsgatan 19

  • 4 rum
  • 101,5 kvm
  • Bostadsrätt
bud 2 695 000 kr
Månadsavgift: 5 111 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Renoverad och stor gavellägenhet - balkong med kvällssol

Välkomna till denna nyrenoverade gavelfyra högst upp i huset med bra läge med fin utsikt. Underbar balkong med eftermiddag- och kvällssol.

Välkomna till denna renoverade gavelfyra högst upp i huset med bra läge med fin utsikt. Denna lägenhet har genomgående renoverats senaste åren med ett fint renoverat kök i vitt och dubbla kaklade våtutrymmen. Lägenheten präglas av stort ljusinsläpp, renoverade ytskikt och bra planlösning med öppna ytor. Ett sovrum är idag omgjort till matrum och är öppet tillsammans med vardagsrummet, vilket ger stor rymd och genomgående fönster åt tre håll. Här erbjuds även gott om förvaringsmöjligheter med två klädkammare/förråd inne i lägenheten samt ett extra källarförråd. Nuvarande ägare har satt upp nya markiser över fönster mot den fina innergården.

Här bor ni med en mycket låg månadsavgift i en välskött Riksbyggenförening med god ekonomi. Ligger i ett lugnt och lummigt område med närhet till Rydsskogen med bland annat elljusspår och fotbollsplaner, Universitetet, Mjärdevi samt med promenadavstånd till city. Här finns även bra kommunikationer med busshållplats i närheten samt kort promenadavstånd till mataffärer.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkomna på visning!

Boka visning

  • Enbart bokad visning, anmälan sker via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gottfridsberg, Linköping

Stenbrötsgatan 19

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.