Gottfridsberg, Linköping

Kagagatan 13

  • 3 rum
  • 70,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 295 000 kr
Månadsavgift: 3 620 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Fantastisk 3:a med balkong och förmånlig avgift

Med bara 10 minuters promenad från city ligger denna fantastiska trerummare med balkong och en förmånlig månadsavgift. Här möts ni av genomgående hög standard och ett hem som är inflyttningsklart, perfekt för dig som söker ett centralt boende, avskärmat från stadens brus .

Här bor Ni bekvämt en trappa upp. Med ett attraktivt läge i omtyckta Gottfridsberg finner Ni denna stilrena och charmiga trerummare om 70.5 kvadratmeter i en byggnad med hiss. Här bor du med balkong i söderläge, moderna ytskikt och fönster i tre väderstreck såväl som en välplanerad planlösning. Rummen disponeras enligt ett stilrent kök som erbjuder bra arbetsytor och plats för en mindre matplats. Totalt två sovrum med plats för säng och garderober. Tillhörande finner Ni ett duschrum med kaklade väggar och våtrumsmatta utrustat med dusch, toalett, handfat i kommod och spegelskåp. Sammantaget gott om förvaringsmöjligheter och välbevarade ytskikt.

Till lägenheten hör ett stort vindsförråd samt källarförråd. I föreningen finns tvättstuga och cykelförråd. Ekonomiskt solid förening med låg belåning, god likviditet och välskötta fastigheter - vilket föranleder lägenhetens förmånliga månadsavgift på 3 620 kr! I månadsavgiften ingår värme, vatten samt kabel-tv.

Detta boende är idealiskt för dig som vill bo nära City och Universitetet. Gottfridsberg är en attraktiv stadsdel med mycket grönområden och bra närservice. Här finns tillgång till bra kommunikation via buss som cykel, restauranger, skolor samt Gamla Linköping i närområdet. Föreningens medlemmar får nyttja bland annat bastu, tvättstuga, odlingslotter, grillplats, gym och övernattningslägenhet.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen hem!

Boka visning

  • Bokad visning, anmäl dig via hemsidan eller till ansvarig mäklare, Varmt Välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Gottfridsberg, Linköping

Kagagatan 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.