Gottfridsberg, Linköping

Alvastragatan 4C

  • 2 rum
  • 61,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 195 000 kr
Månadsavgift: 4 485 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Superfin tvåa i Gottfridsberg

Välkommen till denna nyrenoverade tvåa om 61,5kvm i Gottfridsberg!

Här erbjuds en ljus och modern tvårumslägenhet på 61,5 kvm belägen på Alvastragatan 4C i ett attraktivt område i Linköping. Lägenheten genomgick en totalrenovering 2021 och har en stilren och fräsch inredning.

När du kliver in möts du av en rymlig hall med gott om förvaring. Här finns garderober både nära entrén och längre in i hallen, vilket gör det enkelt att hålla ordning.

Lägenhetens kök är utrustat med rostfria vitvaror av hög kvalitet, inklusive kyl/frys, diskmaskin, spis med häll, varmluftsugn och fläkt. De vita skåpluckorna tillsammans med det grå laminatgolvet ger ett modernt intryck och köket erbjuder bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter.

Det helrenoverade badrummet andas lyx med sina stenbelagda ytor och högkvalitativa detaljer. Här finns en rymlig takdusch med glasväggar, handdukstork, samt ett handfat med kommod och wc.

Vardagsrummet, som också har det grå laminatgolvet och vita väggarna som återkommer i hela lägenheten, är rymligt och lättmöblerat. Härifrån når du även den generösa balkongen i sydvästläge som bjuder på många soltimmar och blir en naturlig förlängning av sällskapsytorna under sommarhalvåret.

Till lägenheten hör ett vindsförråd som ger extra förvaringsutrymme, och i husets källare finns en tvättstuga som är bekvämt tillgänglig via trapphuset i 2C.

Sammanfattningsvis är detta ett hem med hög standard och moderna bekvämligheter, perfekt för den som söker ett bekymmersfritt boende i en lugn och trivsam miljö.

Boka visning

  • Anmäl er till visning, varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gottfridsberg, Linköping

Alvastragatan 4C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.