Gottfridsberg/Centralt, Linköping

Ombergsgatan 4C

Såld
  • 2 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och unik genomgångslägenhet på Ombergsgatan

Med ett attraktivt läge på Ombergsgatan finner du denna stilrena och charmiga tvårummare om 75 kvadratmeter med en härlig balkong med utsikt över den lummiga innergården, moderna ytskikt såväl som en välplanerad och öppen planlösning. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är utrustad med allt man kan önska sig!

Rummen disponeras enligt ett stilrent och socialt kök med vita köksluckor, vitt kakel som stänkskydd samt mörk bänkskiva. Köket erbjuder bra arbetsytor och rymlig del för matplats med stort bord. Matsalsdelen kan med fördel göras om till ett sovrum om behovet finns. Ett harmoniskt sovrum med plats för säng och goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggd garderob. Golv i ekparkett genomgående för hela bostaden. Tillhörande finner ni ett lyxigt helkaklat och modernt duschrum utrustat med takdusch, spotlights samt tvättmaskin och torktumlare. Flertalet goda förvaringslösningar i bostaden i form av garderober och separat stor klädkammare.

Här bor man i en välskött och stabil HSB-förening med god ekonomi, där det mesta ingår i avgiften. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar faciliteter såsom gym, bastu, övernattningslägenhet, tvättstugor, samlingslokal och flertalet cykelförråd. Till varje lägenhet tillhör ett källarförråd. Föreningen har ett gemensam elavtal vilket föranleder en lägre elkostnad för alla medlemmar.

Det geografiska läget är utmärkt och på Ombergsgatan bor man mitt emellan innerstan och universitetet. Närområdet är mycket lugnt och fridfullt med flertalet närliggande parker och grönområden för en avkopplande miljö. På bekvämt gångavstånd finns matbutik, bensinmack, restauranger, frisör och goda bussförbindelser till både city, universitetet och övriga staden. En kort promenad bort finner ni Gamla Linköping samt natursköna Vallaskogen med dess rekreationsområden. Helt klart ett perfekt boende som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre.

Här kommer ni att trivas! Varmt välkommen på visning.

Mer om mäklarna