Folkets Park, Linköping

Gullbergsgatan 14

Såld
  • 2 rum
  • 49 kvm
  • Bostadsrätt

Vi är glada att kunna presentera denna moderna tvåa som ligger i den populära stadsdelen Folkets Park i Linköping. Med en perfekt balans mellan stil och funktionalitet erbjuder denna lägenhet en bekväm och modern boendemiljö. Här finner ni en yteffektiv lägenhet med vardagsrum och kök i ett, större helkaklat duschrum i sober stil såväl som trivsamt sovrum med direkt anslutning till egen balkong mot den lugna och trivsamma innergården. Denna bostad ligger på våning fyra av fem och är beläget i en välskött och trivsam förening. Området i Folkets Park präglas av en känsla av trygghet och lugn. Det är en lugn oas där boende kan njuta av en avskild tillvaro samtidigt som de har bekvämt avstånd till stadscentrumets puls.

HSB Teatern tillhandahåller sina medlemmar en gemensamhetslokal i form av en föreningslokal med pentry, källarförråd, cykel- och barnvagnsförråd samt återvinningsrum. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, bredband, digital-TV samt IP telefoni.

Folkets Park invigdes den 5 juni 1921 och förknippas med nöje och glädje. Parkenområdet har under senare år fört en slumrande tillvaro. Naturen har fått råda vilket skapat en unik karaktär med uppvuxen tallskog mitt i staden. Lägenheten vetter mot Tallgården med dess nästan magiska och romantiska känsla av rofylldhet och mystik. Innergården består av gräs, planteringar, fina promenadvägar, en liten lekplats och vackra sittplatser. Gården övergår mjukt till omgivningens välbevarade naturmark med dess uppvuxna tallmiljö. Här har man närhet till allt du kan tänkas behöva. Du har bekvämt gångavstånd till restauranger, kaféer, butiker och andra nödvändiga bekvämligheter. Här finns närhet till Gamla Linköping som Universitetet och citypulsen. Det mesta finner ni inom cykelavstånd. Här finns även närhet till Rydskogen och dess motionsspår. Med enkel tillgång till kollektivtrafik och bra förbindelser till andra delar av staden blir det också lätt att ta sig runt och utforska Linköping.

Sammanfattningsvis erbjuder denna moderna tvåa ett bekvämt och trivsamt boende. Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske i sommar. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna