Folkets Park/Valla, Linköping

Gullbergsgatan 10

  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt
bud 2 195 000 kr
Månadsavgift: 4 261 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Fantastisk tvåa med två uteplatser i attraktiva Folkets Park

Fantastisk marktvåa med en ljuvlig uteplats och behändig trädgård mot den gemytliga innergården samt en markterrass med eftermiddag och kvällssol.

Lägenheten är social med en härligt öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum och har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Bostaden känns så gott som ny med genomgående mattlackad ekparkett och ljusa släta väggar. Köket är vitt med riktigt gott om förvaring och goda arbetsytor. Här finns ett avlastningsbänk medans middagen dukas upp vid matplatsen i vardagsrummet -här kan du med enkelhet duka fram till stora middagsbjudningar. Sällskapsrummet är även det generöst och trivsamt med utgång till uteplatsen och gräsmattan. Till sist ett duschrum i klassiska färgval, grått/vitt. -Kräsen? Då har du hittat rätt!

Folkets Park är ett nyare bostadsområde. Brf Rotundan är etapp nr 2, med 42 bostadsrättslägenheter. Husets gårdssida vetter mot Tallgården med dess nästan magiska känsla. Innergården består av gräs, planteringar, fina promenadvägar, liten lekplats och vackra sittplatser. Gården övergår mjukt till omgivningens välbevarade naturmark med dess uppvuxna tallmiljö.

I den avgiften ingår värme, kallvatten, digital-tv, bredband.

Lugnt och trevligt område med närhet till rekreationsområden såsom Vallaskogen och det fina motionscentrum i Ryd, närhet till Gamla Linköping med dess utbud och trivsam atmosfär. Bra bussförbindelser finns i nära anslutning samt cykel och gångavstånd till både Linköpings golfbana, centrum, Universitet sjukhuset och Universitet.

Boka visning

  • Bokad visning, anmälan krävs. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Folkets Park/Valla, Linköping

Gullbergsgatan 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.