Centralt, Linköping

Snickaregatan 29

  • 3 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 295 000 kr
Månadsavgift: 6 124 kr/mån

Central, totalrenoverad och rymlig 3:a med balkong i soligt västerläge på våning 3 i hus med hiss!

Välkommen till ditt nya hem på Snickaregatan 29! Upptäck denna centralt belägna och stora 3:a på våning 3, i ett hus med hiss, som erbjuder allt du kan önska dig för ett modernt och bekvämt boende. Denna totalrenoverade lägenhet har en genomtänkt planlösning och stilfulla detaljer som gör att du kommer känna dig hemma från första stund. Adressen är centralt men lugnt belägen och ligger endast ett stenkast ifrån Stångåns natursköna och vackra promenadstråk och numera växande utbud av mysiga caféer och restauranger längs med vattnet. För den som pendlar har ni endast några minuter gångavstånd till goda buss- och tågkommunikationer via Resecentrum.

Lägenheten har en balkong i perfekt läge där du kan njuta av härliga eftermiddagar och kvällar med sol som sträcker sig långt in på kvällen. Det helkaklade badrummet från 2020 är elegant och modernt med materialval som ger dig en känsla av lyx i vardagen. Köket, som renoverades 2018, är smakfullt inrett med vita snickerier, vitkaklad stänkvägg, goda arbets- och förvaringsytor samt rostfri maskinell utrustning. Bostaden har två generösa sovrum som båda erbjuder gott om plats för dubbelsäng och förvaring, idealiskt för både familjen med barn eller paret som önskar ett extra kontor eller gästrum. Det stora vardagsrummet har utrymme för både en större matgrupp och en rymlig soffgrupp, vilket gör det till den perfekta samlingspunkten för sociala tillställningar och avkoppling.

Denna lägenhet på Snickaregatan 29 är ett fantastiskt tillfälle att förvärva ett hem där varje detalj är noggrant genomtänkt och renoverat för att möta dagens krav på stil och funktionalitet.

Missa inte chansen att bo centralt med alla bekvämligheter inom räckhåll.
Välkommen att boka en visning och upplev denna pärla på plats!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centralt, Linköping

Snickaregatan 29

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.