Centralt, Linköping

Borgmästaregatan 7B

Såld
  • 2 rum
  • 43 kvm
  • Bostadsrätt

Central tvåa belägen i hjärtat av Linköping!

Välkommen till Borgmästaregatan 7B och denna fantastiska tvårummare belägen i hjärtat av Linköping. En social, modern och öppen bostad om två rum och kök med fräscha ytskikt, sällskapsytor och smarta förvaringslösningar. Ett okomplicerat boende där du inte behöver göra någonting, här är det bara att flytta in!

Bostaden präglas av en öppen planlösning med stora sociala ytor såväl som ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten disponeras enligt följande. Öppet och socialt vardagsrum med plats för soffgrupp och med direkt utgång till en balkong som bjuder på sol från morgon till sen eftermiddag. Fullutrustat kök med skåpluckor i trä och mörkt kakel som stänkskydd. Sovrum med plats för dubbelsäng och med bra förvaringsmöjligheter. Lyxigt helkaklat duschrum med dusch, handduksvärmare, kombinerad tvätt/torktumlare samt golvvärme. Genomgående fräscha ytskikt och en smart planlösning kombinerat med ett centralt läge gör denna bostad unik.

HSB Brf Banken är en välskött förening med god ekonomi och en härlig gemenskap. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu och en trevlig och välskött innergård. Föreningen har en mycket god ekonomi. I månadsavgiften ingår bredband, tv, värme, vatten och ett källarförråd.

Det centrala läget nära Stora Torget är verkligen något för den som ställer höga krav på sitt boende! Här bor du med närhet till det mesta- i området finner du matbutiker, restauranger, caféer, gym, skola såväl som förskola.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen hem!

Mer om mäklarna