Centralt, Linköping

Djurgårdsgatan 17A

REDO™
  • 3 rum
  • 85,5 kvm
  • Bostadsrätt

Spektakulärt, modernt och medvetet boende mitt i stan!

Låt er omfamnas av en otroligt smakfull bostad av högsta klass som ger en gedigen wow-känsla från första ögonkastet. Här radas superlativen upp i överflöd. Hela lägenheten är renoverad och erbjuder ett boende med hög trivselfaktor genom varma jordnära toner, fina snickerier och med ett påtagligt ljusinsläpp från tre håll.

Ni möts av en rymlig och inbjudande hall med vacker fiskbensparkett och smart förvaring i form av platsbyggda garderober.
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en tilltalande atmosfär med sann hemkänsla. Här har ingenting lämnats åt slumpen. Ett välplanerat kök i smakfullt utförande ger upphov till sann matlagningsglädje och umgänge tack vare de sociala ytorna. Vardagsrummet uttrycker en stilren känsla med väggytor målade i beige. Det finns två rymliga sovrum varav ett med vacker fiskbensparkett som leds in från hallen och återspeglar 40-tals charmen från när huset uppfördes. Öppen spis där en genuin mysfaktor utlovas samt anslutning till en av balkongerna återfinns här. Andra sovrummet rymmer en separat klädkammare med mycket förvaring samt plats för säng eller kontor. Duschrummet renoverades 2022 i ett mycket stilfullt utförande. Spakänslan gör sig påmind med de mörkgrå kakelplattorna och den effektfulla belysningen. Här finns bl.a. tvättmaskin och torktumlare. Duschrummet är utrustad med vägghängd toalett samt dusch.

Lägenheten har två balkonger åt vardera håll. Förmiddagssolen når köksbalkongen där morgonkaffet tveklöst avnjuts bäst. För den som vill lapa eftermiddags- och kvällssol lämpar sig balkongen från sovrummet bäst. Lägenheten är belägen på tredje våningen och det finns hiss i huset.

Bostadsrättsföreningen är ekonomiskt stabil och består av 28 lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar faciliteter såsom tvättstuga, källarförråd, sopsorteringsrum, cykelförråd och övernattningslägenhet. I föreningen finns även en underbar trädgård med flera uteplatser, grillmöjligheter och solstolar. Läget är optimalt med en kort promenad till citykärnan, trädgårdsföreningen som närmsta granne och Universitetssjukhuset endast ett stenkast bort.
Tvärs över gatan finns närmsta matbutik och all tänkbar service finns inom räckhåll. Sammantaget ett komplett livsstilsboende för den kräsne, här är det bara att flytta in och börja trivas från dag ett. Säkra ditt drömboende och besök visningarna av denna pärla!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Linköping

Djurgårdsgatan 17A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.