Centralt, Linköping

Repslagaregatan 15

  • 3 rum
  • 88 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 350 000 kr
Månadsavgift: 6 103 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Lyxig och luftig trerumslägenhet med centralt och attraktivt läge

Välkommen till denna exklusiva och luftiga lägenhet, där den generösa takhöjden skapar en härlig rymd och en känsla av att bostaden är större än sina 88 välplanerade kvadratmeter. Här finner du tre rum och kök med en genomgående hög standard och ett överflöd av vackra originaldetaljer, såsom två fungerande kakelugnar, järnspis, höga golvlister, bevarade trägolv och stilfulla dubbeldörrar.

De stora fönstren i hörnläget ger ett fantastiskt ljusinsläpp som lyser upp hela hemmet. När du kliver in möts du av en välkomnande och rymlig hall med vackra trägolv och gott om plats för avhängning och förvaring. Lägenheten erbjuder vidare ett stilrent och modernt kök med påkostade material, gröna vackra skåpluckor, och en charmig järnspis. Här finns också plats för matbord och stolar.

Vardagsrummet imponerar med sitt fina ljusinsläpp från spröjsade fönster, generösa umgängesytor, och en vacker kakelugn som blir en naturlig mittpunkt i rummet. I det helkaklade duschrummet finns allt du behöver ? toalett, duschvägg, handfat samt en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Sovrummen är rogivande och praktiska med goda förvaringsmöjligheter. Det största sovrummet pryds av en kakelugn, vilket skapar en extra mysig atmosfär.

Här bor du i en trygg HSB-förening med närhet till såväl city som resecentrum samt med endast ett stenkast från bostaden finns flera välsorterad matbutiker, flertalet restauranger, caféer, butiker, gym med mera. Bostaden har en lummig och härlig inhägnad innergård med stora gemensam ytor och där du kan njuta av utomhusmiddagar.

Lägenheten ligger lugnt belägen och tyst tack vare dess lugna läge, trots dess centrala läge. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Boka visning

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Linköping

Repslagaregatan 15

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.