Centralt, Linköping

Skyttegatan 4A

REDO™
  • 2 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Lyxig och luftig tvårumslägenhet med 20-tals charm!

Välkommen till denna tvåa tillhörande en trevlig och stabil förening med en härlig gemenskap och centralt läge högst upp i ett av Linköpings finaste hus. Här kombineras klassiska originaldetaljer med moderna inslag, vilket skapar en varm och helt unik atmosfär. Lägenheten är tidlös och ljus med djupa fönsternischer, vackra trägolv, gedigen takhöjd och spröjsade fönster.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor och inbjudande hall med platsbyggd förvaring med vackra detaljer och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, duschrum och ett harmoniskt och ett rogivande sovrum med djupa garderober och två klädkammare. Köket är stilrent med gott om förvaring, ljusa skåpluckor, bänkskiva i sten, tillhörande tidstypisk förvaring och plats för matbord och stolar. Det härliga och trevliga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp från flertalet fönster i två väderstreck, härliga umgängesytor och generös takhöjd. Fint golv i fiskbensparkett och målade harmoniska väggar. Från vardagsrummet når man bostadens väl tilltagna sovrum där man finner inte bara en utan två klädkammare. I det helkaklade duschrummet finns smakfulla detaljer som förvaringsskåp, takdusch, kommod, golvvärme och toalett. Tillhörande lägenheten finns ett väl tilltaget vinds- samt källarförråd.

Brf Skytten är en ekonomiskt stabil förening som består idag av 18 st lägenheter. Föreningen har ett ständigt fokus på förbättringsåtgärder och tillhandahåller sina medlemmar en lummig och härlig innergård, källarförråd, vindsförråd, cykelförråd, föreningsrum samt tvättstuga.

Föreningen ligger avskilt från trafikerad väg och kringliggande bostadshus vilket skapar lägenheter som har mycket ljus och är fria från trafikbuller. Omtyckta kvarter med ett fint läge belägen mellan universitetet och city. Genom en kortare promenad genom fina Trädgårdsföreningen nås stadskärnan. I närområdet finns flertalet grönområden, bland annat den fina Magistratshagen. Gångavstånd till det vackra Eklandskapet, Tinnerö. God närservice i området samt busslinje för goda kommunikationer.

Denna bostad måste upplevas på plats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att komma på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Linköping

Skyttegatan 4A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.