Centralt/Vasastaden, Linköping

Birgittagatan 2

REDO™
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 895 000 kr
Månadsavgift: 4 706 kr/mån

Modern trerummare i Vasastaden med balkong

Med ett attraktivt läge på Birgittagatan 2 finner du denna stilrena och charmiga trerummare belägen i ett fint hus om 76 kvadratmeter med egen stor balkong, moderna ytskikt såväl som en välplanerad och öppen planlösning. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är bekvämt belägen i ett hus med hiss. Lägenhetens påkostade materialval genomsyras i hela lägenheten

Rummen disponeras enligt ett stilrent kök i vitt som erbjuder bra arbetsytor, köksö och del för matplats. Två väl tilltagna sovrum varav båda har goda förvaringsmöjligheter. Stilren hall med gråa väggar, klinkergolv och skjutdörrsgarderob i spegelglas. Tillhörande finner ni ett lyxigt duschrum utrustat med toalett samt separat avdelning med handduksvärmare, tvättmaskin och torktumlare. Den här bostaden erbjuder även en härlig balkong med sol från morgon till tidig eftermiddag. Sammantaget ett kompromisslöst boende där ingenting är i behov av renovering.

Bostaden tillhör föreningen Brf Berzelii som bildades 2015 och består idag av totalt 47 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker och lugn innergård, förråd samt tvättstuga. Föreningen disponerar över garageplatser som boende kan hyra. I närområdet finns boendeparkering att nyttja via Dukaten mot en förmånlig kostnad om 420 kr per månad.

Vasastaden är en populär och lugn stadsdel som erbjuder närhet till bra restauranger, stadens puls, Konsert och Kongress, caféer, lummiga områden. Stadskärnan med dess rikliga utbud av shopping och aktiviteter når ni med cirka 5 minuters promenadavstånd. Resecentrum samt fjärrbussterminalen ligger i närhet till bostaden och har goda pendlingsmöjligheter för den som önskar. I området finner ni även ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. Goda kommunikationer från bostaden via buss, gång eller cykel till övriga delar av staden.

Detta boende måste upplevas på plats. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centralt/Vasastaden, Linköping

Birgittagatan 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.