Centralt/Vasastaden, Linköping

Klostergatan 10

REDO™
  • 2 rum
  • 69 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 395 000 kr
Månadsavgift: 2 877 kr/mån

Tidlös sekelskiftestvåa i Vasastaden

Välkommen till Klostergatan 10 och denna tidlösa och harmoniska sekelskiftestvåa belägen på stans bästa adress. Högst upp i huset finner ni denna magiska lägenhet om 69 kvm i en vacker sekelskiftesfastighet från 1911. Den första detaljen som fångar din uppmärksamhet är de höga taken och de vackra trägolven som löper genom hela bostaden. Stuckaturer och fina detaljer ger tillsammans en känsla av tidlös elegans som skapar en unik atmosfär.

Denna enastående lägenhet på erbjuder en elegans som få andra bostäder kan mäta sig med. Den välplanerade och inbjudande hallen ger dig direkt ett bra intryck av bostaden. Vidare finns två rum i fil varav ett sovrum samt ett vardagsrum med fint ljusinsläpp och högt i tak. Det platsbyggda köket från Östergyllen Kök i svartbetsad ek är utrustat med ugn samt spishäll, bänkskiva i svart granit, integrerad diskmaskin, påkostade material och utsikt över föreningens lugna innergård. Bostadens master bedroom inger hotellkänsla och har utmärkta förvaringsmöjligheter i form av separat garderob med skjutdörrar och inredning från Elfa. Helkaklat duschrum med takdusch och toalett. I bostaden finns genomgående behandlade fina golv samt stort ljusinflöde via flertalet fönster. Här finns även attribut som spröjsade fönster och vackra snickerier.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en gemensam balkong som nås via trapphuset.

Brf Beckasinen 6 är en ekonomiskt stabil förening med låga avgifter och goda framtidsplaner. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar en härlig innergård, tvättstuga samt stora förråd. Tillhörande denna bostad finns ett stort vindsförråd. I dessa delar av Linköping är det lätt att trivas, och läget på Klostergatan är perfekt för den som vill bo centralt men med ett lugnt läge. Stadskärnan med dess rikliga utbud av shopping och aktiviteter når ni med kort promenadavstånd. Resecentrum samt fjärrbussterminalen ligger i närhet till bostaden och har goda pendlingsmöjligheter för den som önskar. I området finner ni även ett antal grönskande och lummiga parker, Östgötateatern, Östergötlands museum, Konsert & Kongress samt Stångån med dess vackra promenadstråk. Vårdcentral är belägen några gator bort. Goda kommunikationer från bostaden via buss, gång eller cykel till övriga delar av staden.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Denna bostad vill ni inte missa. Varmt välkomna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt/Vasastaden, Linköping

Klostergatan 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.