Centralt/Vasastaden, Linköping

Gustav Adolfsgatan 30

Såld
  • 3 rum
  • 60,5 kvm
  • Bostadsrätt

Supermysig minitrea i Vasastaden med alla rätt!

Med stort nöje kan vi nu erbjuda den här supertrevliga trerummaren på första våningen där kvalitéerna är många. Här erbjuds ett boende med låg boendekostnad och hög trivselkänsla. Checklistan med fördelar bockar av en väl tilltagen takhöjd, fina ljusinflödjen och låg avgift.

Hela lägenheten har ett genomgående gott skick med ett kök som utgör kärnan i bostaden. Det väl tilltagna vardagsrummet har vyer mot en grönskande park. De båda sovrummen inrymmer en säng och gott om förvaringsmöjligheter. Duschrummet är utrustat med toalett och dusch. Via ena sovrummet når man bostadens franska balkong och med dess perfekt läge med sol så gott som hela morgonen samt tidig eftermiddag.

Här bor man i en mycket stabil och familjär bostadsrättsförening med mycket låg belåning och välskötta fastigheter. Månadsavgiften ligger på endast 2 737 kr och då ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd. Föreningen har dessutom en övernattningslägenhet, en nyrenoverad bastu/relax och gemensamma uteplatser med utemöbler och grillar som kan nyttjas av medlemmarna.

Mycket tilltalande läge med kort gångavstånd till citykärnan, cykelavstånd till universitetet och direkt närhet till flertalet restauranger, välsorterade matbutiker och övrigt serviceutbud. Goda kommunikationer för dig som cyklar eller åker buss. Ett bra tillfälle för studenten, förstagångsköparen eller paret som vill förverkliga sin bostadsdröm!

Sammantaget är detta ett mycket trivsamt boende i mycket bra skick där det bara är att flytta in och börja trivas från dag ett. Tillträde kan ske omgående.

Mer om mäklarna