Centralt/Tannefors, Linköping

Nya Tanneforsvägen 31A

  • 2 rum
  • 43 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 695 000 kr
Månadsavgift: 3 202 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välplanerad tvåa med balkong och genomgående renoverade ytskikt!

Med ett optimalt läge i attraktiva Tannefors och Kungsberget finner ni denna fina bostad i form av en smart planerad tvårummare på 43 välplanerade kvadratmeter. De rymliga ytorna är något som karaktäriserar den här bostaden tydligt i form av den generösa takhöjden och stora fönsterpartierna som skapar en härlig rymd. Bostaden har fönster i två väderstreck, med vyer över den lugna innergården. Genomgående harmoniska färgval och fina trägolv som skapar en härlig känsla och rymd genom hela bostaden.

Bostaden disponeras om en rymlig hall med inbyggd förvaring, smakfullt renoverat kök i ljusa toner, luftigt allrum med generösa ljusinsläpp, härlig balkong med västerläge samt separat och ljust sovrum med plats för säng. Det helkaklade duschrum med toalett, dusch och kommod.

Brf Kungsberget är en mycket solid förening med välskötta fastigheter och låg belåning. Här bor du bekvämt med låg månadsavgift där värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår. Till lägenheten finns ett matförråd och källarförråd och i husets källare finns gemensam tvättstuga/torkrum samt cykelförråd utvändigt.

Här bor du mycket centralt och högt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, butiker, caféer, barer, skolor, vackra promenadstråk, pendeltågsstation och centrum. Vackra promenadstråk längsmed Stångån ligger precis runt hörnet, de utmärkta kommunikationerna via busshållsplats ett stenkast från bostaden samt Linköpings Resecentrum. Storstadspulsen i City når du enkelt via en kortare promenad. Hälsouniversitetet nås via en 5 minuter cykelväg samt Universitetet nås via 15 minuter cykelväg. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Linköping!

Tillträde kan ske from början av September. Välkommen på visning!

Boka visning

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centralt/Tannefors, Linköping

Nya Tanneforsvägen 31A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.