Centralt / Gottfridsberg, Linköping

Ombergsgatan 1

Såld
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och trevlig hörntrea på Ombergsgatan

Med ett attraktivt läge på Ombergsgatan finner du denna stilrena och charmiga trerummare med hörnläge om 72 kvadratmeter med en härlig balkong med utsikt över det lugna området, moderna ytskikt såväl som en välplanerad planlösning. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är utrustad med allt man kan önska sig!

Här erbjuds ni ett boende som är perfekt för er som önskar bo med ett centralt läge med som inte är beredd att tumma på närheten till natur- och rekreations möjlighet. Bostaden välkomnar er till den stora och rymliga hallen som sedan ansluter vidare till kök, badrum, vardagsrum samt två sovrum. Rummen disponeras enligt ett stilrent och socialt kök som renoverades år 2018 med mörk bänkskiva samt gråa köksluckor. Köket erbjuder bra arbetsytor och rymlig del för matplats med bord och stolar. Två harmoniska sovrum med plats för säng och goda förvaringsmöjligheter. Golv i ekparkett genomgående för hela bostaden. Tillhörande finner ni ett lyxigt helkaklat och modernt badrum från 2018 utrustat med badkar, golvvärme samt toalett. Flertalet goda förvaringslösningar i bostaden i form av garderober. Balkongen erbjuder en vacker vy där ni på sommaren kan njuta till grönska och fågelkvitter. Lägenheten är belägen i ett välskött hus med hiss och har en egen parkering, där kostnad tillkommer, alldeles intill huset. Föreningen har dessutom en trevlig och lugn innergård som alla medlemmar får nyttja.

Det geografiska läget är utmärkt och på Ombergsgatan bor man mitt emellan innerstan och universitetet. Närområdet är mycket lugnt och fridfullt med flertalet närliggande parker och grönområden för en avkopplande miljö. På bekvämt gångavstånd finns matbutik, bensinmack, restauranger, frisör och goda bussförbindelser till både city, universitetet och övriga staden. En kort promenad bort finner ni Gamla Linköping samt natursköna Vallaskogen med dess rekreationsområden. Helt klart ett perfekt boende som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre.

Här kommer ni att trivas! Varmt välkommen på visning.

Mer om mäklarna