Centralt / Gottfridsberg, Linköping

Folkungagatan 6

Såld
  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

Markplanstrea i attraktiv förening med inglasat uterum

På Folkungagatan 6 välkomnas du in i denna hemtrevliga lägenhet med fina ytskikt, stort inglasat uterum och fina detaljer. Här bor du på 73 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. Sammantaget en öppen bostad och social bostad med fönster åt två håll som skapar ett vackert ljusflöde.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en välplanerad hall, med direkt anslutning till en praktisk klädkammare och stort helkaklat duschrum utrustat med tvättmaskin samt dusch. Lite längre in finner vi ett ljust kök med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten två sovrum och ett rymligt och mysigt vardagsrum med stora fönster och generösa sällskapsytor. Det större sovrummet, som är inbjudande och charmigt, nås via vardagsrummet. Här erbjuds rymliga garderober och plats för dubbelsäng. Utöver det finns ett fint sovrum med bra utsikt över föreningens lummiga innergård. Genomgående fräscha ytskikt och fina golv.

Brf Lektorn är en trevlig och välskött förening med en härlig gemenskap och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller grillplats, en trevlig innergård, soprum och odlingslotter.

Detta populära, klassiska och omtyckta område i Gottfridsberg är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver i form av vackra grönområden, trevliga promenadstråk och bra kommunikationer. Centralt läge nära till såväl Universitetet, US, restauranger, teater samt citykärnan med dess stora utbud av nöjen och shopping.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen!

Mer om mäklarna