Berga, Linköping

Hovetorpsgatan 66

  • 1 rum
  • 31,5 kvm
  • Bostadsrätt
795 000 kr
Månadsavgift: 2 092 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Rymlig 1:a med lugnt läge och generös balkong mot innergård

Välkommen till denna bekväma markplanslägenhet om 1 rum och kök fördelat på 31,5 kvm. Denna lägenhet finner ni i kanten av Berga med bra kommunikationsmöjligheter och cykelavstånd till stadspuls, SAAB men även Linköpings Universitetssjukhus.

Stig in i den rymliga hallen som erbjuder generös förvaring med garderob och klädkammare. Vardagsrummet erbjuder yta för säng men även socialt sammanhang. I direkt anslutning till vardagsrummet finner ni köket. Här finns plats för matgrupp avseende två personer, ugn, spis men även kombinerad kyl och frys från 2023. Det helkaklade badrummet erbjuder öppen och rymlig yta.

Den stora balkongen har utsikt mot den lugna gemensamma innergården, perfekt för avkoppling och umgänge. Denna lägenhet erbjuder harmonisk livsmiljö med smart planering och ljus atmosfär.

Föreningen HSB BRF Berga är välskött och stabil med en sund ekonomi samt låga avgifter. Det finns flera bekvämligheter som tvättstugor, hobbyrum och ett gym i motionsrummet. Innergårdarna är trevliga och omges av grönska. Föreningen har tillgång till två parkeringar och ett garage, där parkering kostar 150 kr per månad och garageplats 375 kr per månad. Inom kort promenadavstånd från bostaden finns en välsorterad ICA-butik, apotek, restauranger och gym.

Sammanfattningsvis är detta det perfekta hemmet för studenter eller för den som söker sin första egna bostad. Här har ni möjligheten att trivas ordentligt till en förmånlig månadskostnad.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Bokad visning, anmäl dig via hemsidan eller till ansvarig mäklare, Varmt Välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Berga, Linköping

Hovetorpsgatan 66

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.