Åbylund, LINKÖPING

Åbylundsgatan 76

REDO™
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 175 000 kr
Månadsavgift: 3 891 kr/mån

Gaveltrea med ljuvligt läge

Högst upp i huset ligger denna, otroligt fina och ljusa gaveltrea med balkong i fritt, morgonpiggt läge.

Lägenheten bjuder på en härlig och bra planlösning med väl tilltagna sovrum. Köket är riktigt snyggt och erbjuder en fin matplats vid fönstret med plats för bord och stolar . Badrummet är kaklat i sobra färger, här finns wc, dusch och ett vädringsfönster. Bostaden erbjuder två bra sovrum med ljusa väggar och snygga golv. Vardagsrummet är även det rymligt och ljust med fönster åt två väderstreck, befriat från insyn samt utgång till balkongen.

Föreningen är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och ett stort utbud av faciliteter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, bastu, gym, övernattningslägenhet, soprum och cykelrum.

Byggnaden håller idag en mycket hög standard efter nyligen utförda renoveringar innefattande bl.a. fasad- och balkongrenovering, fönsterbyte, byte av yttertak och nytt ventilationssystem.

Här i Åbylund är det lätt att trivas och läget på Åbylundsgatan 76 är trevligt med grönska precis utanför fönstren. Här bor du centralt och lugnt i klassiska kvarter med goda kommunikationer. Till Universitetet cyklar du på ca 10-15 min. Fina omgivningar med närhet till Ryds motionscentrum samt Vallaskogen. Handelsområdet Tornby ligger enbart en kortare promenad eller cykeltur bort. I området finns matbutiker, restauranger, skola, förskola, lekplatser, idrottsanläggning, bra kommunikationer och busshållplats, perfekt för ett par, eller dig som letar efter ett boende med närhet till allt.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Åbylund, LINKÖPING

Åbylundsgatan 76

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.