Åbylund, Linköping

Åbylundsgatan 32

Såld
  • 2 rum
  • 51 kvm
  • Bostadsrätt

Hitta hem på riktigt i denna fina tvåa i Åbylund!

Vi har det stora nöjet att presentera denna idealiskt planerade tvårummare i hjärtat av charmiga Åbylund!

Här välkomnas ni till en ytterst trivsam bostad med ett inbjudande läge på andra våningen i huset med balkong i solläge. Hela lägenheten präglas av generösa ytor med gott om svängrum i såväl sovrum som vardagsrum. De ljusa, tilltalande ytskikten skapar en trivsam hemkänsla. Förvaringsmöjligheterna är optimala med platsbyggda garderober i hallen och sovrummet. Området är lugnt och behagligt, här finns alla förutsättningar för en hög livskvalitet!

Väl innanför dörren träder ni in i en generöst tilltagen hall med gott om plats för avhängning och förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Det ljusa och välutrustade köket erbjuder gott om skåpsförvaring och arbetsytor. Här finns en stor matplats intill fönstret där ljuset flödar in under dagen. Vidare in i lägenheten når ni det rymliga och luftiga vardagsrummet som bjuder in till socialt umgänge med gott om plats för luftig möblering. Via vardagsrummet nås balkongen som har ett bra soligt läge mot föreningens trevliga grönytor utanför. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring samt ett trivsamt badrum. Ytterligare förvaringskapacitet erbjuds i externt förråd på vinden.

Här bor du till en låg månadskostnad i en ekonomiskt stabil förening med låg belåning och väl underhållna fastigheter. Här finns också goda faciliteter såsom gemensamma tvättstugor, gym, bastu, festlokal och övernattningslägenhet.

Här njuter ni av ett ypperligt läge mellan City och Universitetet, perfekt för studenten eller förstagångsköparen. På bekvämt avstånd når ni centrala Linköping och Tornby köpcentrum som tillsammans erbjuder komplett serviceutbud. Området erbjuder goda bussförbindelser med övriga staden och genomkorsas av flera smidiga cykelvägar. För er som värdesätter närheten till natur och rekreation kan läget knappast bli bättre då området är beläget strax intill Rydskogen där ni bland annat hittar löpspår, utegym, diskgolfbana och strövstigar.

Snabbt tillträde kan ordnas om så önskas.
Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att anmäla ert intresse!

Mer om mäklarna