Linköping

Linnégatan 7

REDO™
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavgift: 3 897 kr/mån

Välkomna till denna citytvåa med drömläge!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2 rummare på Linnégatan 7, belägen på våning 6 av 7 med en magisk utsikt och ett härligt ljusinsläpp från flera väderstreck. Denna lägenhet erbjuder en perfekt kombination av charm och moderna bekvämligheter.

Vardagsrummet är rymligt och luftigt med plats för soffgrupp och möblemang som ger en varm och inbjudande känsla. Härifrån når du även den franska balkongen.

Det stilrena köket är en riktig pärla, utrustat med mörkt klinkergolv, generösa arbetsytor och vita skåpsluckor som skapar en modern och fräsch känsla. Köket är fullt utrustat med kyl, frys, spis och diskmaskin, vilket gör matlagningen och vardagen smidig och bekväm. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt extra förvaring.

Badrummet, som renoverades 2020, är elegant inrett med stilfullt kakel och klinker. Här finns även en praktisk toppmatad tvättmaskin.

I den rymliga hallen finns gott om plats för att hänga av sig ytterkläder, och den praktiska garderoben ger extra förvaringsmöjligheter. Med både källarförråd och matkällare har du allt utrymme du behöver för att hålla ordning och reda i hemmet.

Lägenheten ligger i ett av Linköpings mest attraktiva områden, med närhet till både Trädgårdsföreningen och Stångån - perfekt för promenader och avkoppling. Samtidigt har du stadens bekvämligheter bara ett stenkast bort. Här får du verkligen det bästa av två världar: ett oslagbart läge, naturskön omgivning och alla moderna bekvämligheter du kan önska dig.

Välkommen hem till ett boende där livskvalitet står i fokus!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Linköping

Linnégatan 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.