Johannelund, Linköping

Munkhagsgatan 110B

  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 395 000 kr
Månadsavgift: 4 105 kr/mån

Ljus och social 3:a i hjärtat av Johannelund!

Välkommen till Munkhagsgatan 110!
Här erbjuds en ljus och charmig bostad på 71 kvadratmeter med sociala ytor, vackert ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar. Lägenheten är perfekt belägen i hjärtat av Johannelund, vilket ger dig närhet till alla bekvämligheter och nöjen som området har att erbjuda.

Bostaden har ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong. Här finns gott om plats och flexibilitet för möblering, och rummet rymmer även en rymlig matplats som utgör bostadens mittpunkt. Det härliga köket är placerat längst in i bostaden och erbjuder bra utrustning samt generös arbetsyta. Sovrummen är lugna med gott om plats för både säng och övrig möblering eller förvaring. Badrummet är dessutom praktiskt utrustat med tvättmaskin, vilket underlättar vardagen.

Bostaden är en del av den välskötta och stabila föreningen Brf Trumspelaren, med sin goda ekonomi, ständiga fokus på förbättringsåtgärder och gedigna erfarenhet inom underhåll. Som medlem i föreningen får du tillgång till en rad bekvämligheter, inklusive tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård samt gym. Månadsavgiften täcker värme, bredband, vatten, kabel-TV och förråd.
Lägenheten har ett attraktivt läge nära det bästa som centrala Linköping har att erbjuda. I området Johannelund har du smidig tillgång till city via buss, cykel eller till fots. Stadsdelen erbjuder dessutom närhet till koloniområdena Emmalund och Ådala samt Johannelundsbadet, som bara ligger ett stenkast bort. Här bor du i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker.

Boka visning

  • Viktigt att du anmäler dig till visningen. Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Johannelund, Linköping

Munkhagsgatan 110B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.