Limhamns sjöstad, Limhamn

Murbruksgatan 15A

  • 3 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 995 000 kr
Månadsavgift: 4 657 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Genomgående trea i nyskick med magnifik takhöjd!

Bländas av det blåa havet på väg hem till Limhamns Sjöstad. På hundra fotsteg från kajkanten, med Limhamns Småbåtshamn och Ribbans stränder som grannar, finner du en unik och genomgående trea med en gårdsvänd uteplats, en fantastisk takhöjd på 4 meter samt fina materialval och färgtoner. Väggarna i sällskapsrum och kök har en beige färgsättning medan man i sovrummen övergår man till en varm och grön färgskala. Interiörens stilrena materialval består av vitlaserad ekparkett som utgör lägenhetens golvtema, sobra kakel- och klinkerval i vitt och jordtoner i den vackra badrumsmiljön samt ett ljuvligt kök i en grå färgskala. Sammantaget en väldigt fin och neutral bas för dina egna inredningsdrömmar!

Den stensatta uteplatsen ger bra med plats för umgänge och avkoppling och vetter mot den rofyllda innergården. Planlösningen är fördelad på två åtskilda sovrum, varav ett med garderobsförvaring från Elfa bakom skjutbara dörrar, ett läckert delvist kaklat badrum med tvättstation samt vardagsrum, matplats och kök i ett vilket ger fina möjligheter till socialt umgänge.

Passa på och säkra ett boende vid Kajkanten med allt du behöver och drömmer om inom gångavstånd - allt med maritim atmosfär och urban charm. Livsmedel, apoteksvaror, grönsaker, frukt och nyfångad, färsk fisk finns att tillgå lokalt. Mysiga restauranger och kaféer bjuder på smakliga måltider eller en kopp kaffe i solen med utsikt över Öresund. Havet, småbåtshamnen och den långa kajpromenaden är en central del av livet vid Kajkanten. Här är det svårt att inte njuta av livet på de dagliga promenaderna till ljudet av vågskvalp och utsikten över solnedgången vid horisonten.

Välkommen på visning!

Boka visning

  • Bokad onsdagsvisning, välkommen!

  • Bokad torsdagsvisning, välkommen!

  • Bokad söndagsvisning, välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Limhamns sjöstad, Limhamn

Murbruksgatan 15A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.