Limhamn Sjöstad, Limhamn

Formgatan 27

  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 595 000 kr
Månadsavgift: 5 041 kr/mån

Ljus och välplanerad trea med en härlig havsutsikt och balkong mot väster!

Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen på tredje våningen i det populära området Limhamns Sjöstad, med närhet till hav och strand. Med en yta på 83 kvadratmeter och tre rum och kök har du alla bekvämligheter du behöver med bl.a. hiss från markplan och garage. Lägenheten är genomgående och har en stor solig balkong i västerläge med utsikt över Köpenhamn.

Lägenheten från 2020 är mycket välplanerad med stora sällskapsytor och har genomgående stilren och enhetlig interiör samt massor med ljusinsläpp. Lägenheten har två sovrum, vardagsrum, matplats, kök, badrum/tvättsuga och gästtoalett. Materialen är noga utvalda och av hög kvalité. Du välkomnas av en rymlig hall med avhängningsmöjligheter och en stor skjutdörrsgarderob. Vardagsrum och kök har en semiöppen planslösning där matsalen ligger i kökets förlängning. Vardagsrum och matplats har stora fönster mot väster och här ifrån når man lägenhetens pärla som är balkongen. Den stora balkongen ger ett stort extra värde och ger möjlighet till utsikt, sol och umgänge. Vidare finns här ett stort badrum med tvättmöjligheter och en nyrenoverad gästtoalett. De svala sovrummen ligger mot öster och det finns en rymlig klädkammare i det ena och en garderobsvägg i det andra.

Ett härligt boende i ett trevligt och lugnt område med närhet till hav och grönområde. Här kan man njuta av morgonpromenader längs kajkanten och vackra solnedgångar. Limhamns sjöstad är känt för sin charmiga atmosfär och närheten till allt du behöver. Runt knuten ligger Ribersborgs gröna fält och vita stränder samt restauranger och shopping i Gamla Limhamns trivsamma centrum. Här bor du bland trivsamma kvarter med modernt smakfull arkitektur och kontinental atmosfär. I området finns bra utbyggd service med förskolor och grundskola för barnen, livsmedelsbutik, gym, apotek, vårdcentral och ett flertal restauranger på nära håll. Nära har du stadens bästa kommunikationer, som tar dig in till Malmös central, Emporia och Hyllie station. Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Limhamn Sjöstad, Limhamn

Formgatan 27

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.