Limhamn Ön, Limhamn

Sundholmsgatan 18

  • 3 rum
  • 103 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 200 000 kr
Månadsavgift: 7 373 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Marklägenhet med uteplats mot väster nära havet!

Välkommen till denna rymliga 3:a belägen i populära Mästerlotsen på Ön. Med 103 kvadratmeter och 3 rum och kök samt badrum har du allt du behöver för bekvämt boende. Bostaden är genomgående och belägen på markplan utan direkt insyn och har en stor uteplats mot väster. Från vardagsrummet och uteplatsen ser man Köpenhamn mellan husen.

Lägenheten är välplanerad och välskött med mycket ljusinsläpp. 2019- 20 renoverades delar av lägenheten, köket gjordes vid, nya innerdörrar, ny parkett i vardagsrummet och alla rum blev nymålade. Bostaden har två sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Du välkomnas av en rymlig och ljus hall med plats för avhängning av ytterkläder, och i anslutning till hallen finns det en klädgarderob. Direkt till höger finns köket som är rymligt och har gott om förvaring och arbetsyta samt plats för köksbord. Köket gjordes vid 2020 med ny bänkskiva, kakel, sprulackerade luckor och nya vitvaror. Intill köket ligger det första sovrummet med en hel garderobsvägg. Vidare finner man det stora sovrummet som ligger på en hörna med plats för både dubbelsäng och soffgrupp. Vardagsrummet är rymligt och härifrån når man uteplatsen som ligger mot soligt västerläge. I det stora badrummet finns det en rymlig dusch, toalett och vask med kommod. Renoveringen är hantverksmässigt gjord och lägenheten är mycket välskött.

Utöver lägenhetens fördelar ligger lägenheten på Ön som har mycket att erbjuda i en havsnära natur. Du har närhet till affärer, grönområden och vackra stränder. Dessutom finns det bra skolor och restauranger i närheten för att göra vardagen enkel och bekväm. Här finns även bra med kommunikationer till Malmö centrum och Hyllie station.

Här bor du i ett lugnt område med närhet till det mesta. Missa inte denna chansen!

Boka visning

  • OBS! Tidsbokad visning. Vänligen gör din anmälan på vår hemsida. Om ni är på Hemnet, vänligen klicka på "Läs mer hos mäklaren"

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Limhamn Ön, Limhamn

Sundholmsgatan 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.