Limhamn/Elinegård, Limhamn

Stallgränd 7

Såld
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt

Trerummare med uterum om så önskas?

Det är med stor glädje vi presenterar denna genomgående trerummare med stor uteplats som snart kan bli uterum för den som vill!
Huset byggdes under 2022 och tillvalen har valts med omsorg för att skapa en riktigt mysig och hemtrevlig känsla men där exklusivitet och modernitet också spelar in. Här bjuds det på ett stilrent kök och vardagsrum som samsas i en öppen planlösning med givna platser för soffa och matbord. Helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter men även en gästtoalett! Från vardagsrummet nås även uteplatsen som ligger med utsikt mot kalkbrottet och erbjuder sol från eftermiddag till sena kvällar, här kan du med fördel möblera med både en soffhörna och annat utemöblemang. Nuvarade ägare har beställt inglasning till uteplatsen vilken troligtvis kan monteras under året!
Här bor du vid Limhamns kalkbrott, med ett svårslaget läge vid naturreservatet. Området är härligt naturnära med grönytor samtidigt som Limhamn, centrala Malmö och Emporia är på bekvämt avstånd. Hemköp ligger runt hörnet kommunala trafiken ett stenkast bort, välkomna hem!

Mer om mäklarna