Limhamn/Elinegård, Limhamn

Blåsebergavägen 15

REDO™
  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 995 000 kr
Månadsavgift: 4 806 kr/mån

Kanske Malmös bästa utsikt?

Längs kanten av det förtrollande kalkbrottet, finner du en sällsynt möjlighet att förvärva ett drömboende som har allt att erbjuda. Utsikten är inget mindre än magnifik och riktas mot solsäkra väst med Köpenhamns skyline, Öresundsbron och skimrande Öresund finns i horisonten, allt i vacker symbios.

Detta moderna hem högst upp i byggnaden bjuder på en behaglig atmosfär tack vare sitt unika gavelläge som släpper in rikligt med naturligt ljus. Interiören är stilren och välkomnande med ett Marbodalkök som är utrustat med en fullständig maskinpark och ansluter till ett generöst vardagsrum. Här finns gott om utrymme för kreativ möblering och utgången till den inglasade balkongen bidrar till en förlängning av vardagsrummet med fantastisk miljö.

Föreningen, Brf Trollsländan, är populär och erbjuder flera bekvämligheter, en bra månadsavgift och en friköpt tomt. På källarplan finns garageplatser för dig med bil, och innergården är en grönskande oas med många trevliga sittplatser. Du har även bekväm närhet till en matbutik, apotek och en busshållplats alldeles över gatan. För den shoppingsugna finns både Limhamns centrum och Emporias omfattande utbud av butiker, restauranger och caféer inom bekvämt cykelavstånd.

Läget är idealiskt för pendlaren med närhet till Hyllie station, oavsett om du är på väg norrut eller söderut, över sundet till Köpenhamn eller vidare ner på kontinenten. Det är inte konstigt att så många trivs så bra här. Denna bostad är enastående och väntar på att bli ditt nya hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Limhamn/Elinegård, Limhamn

Blåsebergavägen 15

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.